Poseł tworzy uwarunkowania dla funkcjonowania szpitali i takie stworzyła że wszystkie szpitale w długach. Ot cała prawda
Proszę o finansowe sprawozdanie na co przeznaczone zostały te 4 500 000 zł że do września tylko wystarczy w zeszłym roku tą kwotą była o 500 000 zł mniejsza i jakoś wystarczyło.
Jakże piękny element kampanii wyborczej. Polityczna gra i mydlenie oczu........pacjentom
A kto pani usta zamyka? Z tegi ci czytałam chcą aby pani przeprosiła za kłamstwa, tyle i tylko tyle
... te komentarze to pisze raptem kilka osób, widać po stylu pisania że trolle jednym walczą z trollami drugich, ludzie idźcie na spacer, na rower, pobawcie się z dziećmi, wnukami, korzystajcie z lata - użalaniem się na forum nie poprawicie sytuacji - te pajace rządzące tylko na to czekają żeby sobie oczy wydłubać :) problem szpitala jest jak najbardziej realny ale p. Radziszewska swoim laniem kwasu w niczym nie pomoże ... niech ktoś mi poda jakieś przykłady kiedy ona zrobiła coś dla miasta a nie dla siebie, bo krzyczeć i obwiniać to każdy potrafi - to się dobrze sprzedaje - takie ot uprawianie polityki
Jako rzetelni dziennikarze rozwińcie ten wątek z bratem Pani Poseł, co za kontraktu, usługi ??
To jest zarządzanie PSLu. Doprowadzili wszystko do skraj upadłości. To samo sie dzieje w gm.Rozprza gdzie syn byłego Starosty jest zastępcą Wójta!.Sytuacja finansowa gminy jest fatalna.Zato imprezy na najwyższym poziomie .
Pani Poseł może te pieniądze, które Pani wydała z budżetu na delegacje do USA wystarczyłyby na pokrycie długów szpitala?
Żądamy likwidacji NFZ, od razu kasa dla szpitali i leczenie się znajdzie. Bo z tego co wiem i sprawdziłam wszystkie szpitale powiatowe popadają w długi przez politykę nfz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!